A Kisfiú nagyon őszinte Ember, ami a szívén, az a száján, ezen a Felnőttek néha nevetnek, szívből és őszintén, néha meghökkennek, néha megsértődnek. Pedig csak arról van szó, hogy a Kisfiú nem tanult még meg színlelni és hazudni, mindig a másik Ember szemébe néz és elmondja, ami az eszébe jut.

Reméljük, még jó ideig nem tanulja meg lelakatolni a háza ajtaját.

Hiába mondod: "csak vicceltem", mindig van mögötte némi igazság; hiába mondod: "nem érdekel", mégis mindig érzed, hogy igenis érdekel; hiába mondod: "minden rendben", mégis egy kicsit fáj legbelül.

 

 

Szerző: szappanbuborek  2010.07.09. 10:52 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szappanbuborek.blog.hu/api/trackback/id/tr602140472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joiNt 2010.08.24. 16:42:23

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fLi6dIC9FbA?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fLi6dIC9FbA?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
süti beállítások módosítása